Starterslift is on the move!

Incubator Breda is sinds juni 2013 gevestigd in een voormalig schoolgebouw op de Oranjeboomstraat 198 in Breda. De Incubator is opgericht met als doelstelling het laten slagen van startende ondernemers in de regio. Initiatiefnemer en eigenaar van Incubator Breda is NV BrIM Breda. Starterslift vervult de rol van beheerder van het pand.

De Incubator is specifiek bedoeld voor ondernemers die recent zijn gestart (korter dan 5 jaar) en voor wie Incubator Breda de eerste huisvesting is. De nadruk ligt hierbij op ambitie, kwaliteit, innovatie en een ondernemend karakter.

Incubator Breda is een broedplaats voor startende ondernemers. Als starter heb je de mogelijkheid om tegen aantrekkelijke tarieven en flexibele voorwaarden kantoorruimte te huren in de Incubator. Incubator Breda biedt je echter veel meer dan huisvesting tegen een scherp tarief. Naast de basisfaciliteiten kun je gebruik maken van specifiek services zoals netwerkevents, gezamenlijke vergaderruimtes, Business lunches etc. Dit biedt je volop mogelijkheden om gebruik te maken van de kruisbestuiving die ontstaat tussen de starters onderling!

Het karakteristieke schoolgebouw waarin Incubator Breda gevestigd is, kent 11 klaslokalen verdeeld over twee verdiepingen. Deze voormalige klaslokalen zijn ingericht als professionele werkunits van 50 m2. Enkele klaslokalen zijn gesplitst waardoor ook kleinere units voor je beschikbaar zijn. Daarnaast zijn volop vergaderruimtes aanwezig waar je als huurder gebruik van kunt maken.

In de voormalige aula is een gezellige ruimte ingericht als locatie waar je gezamenlijk met andere huurders kunt lunchen. Een professionele keuken en pantry is hierbij voorzien. De aula kan ook gehuurd worden voor grotere events.

Aan de achterzijde van het pand biedt het voormalige schoolplein ruimte voor parkeergelegenheid en een gezellig terras, waar je bij mooi weer buiten kunt lunchen, werken of vergaderen.

Incubator Breda is uitstekend bereikbaar met de auto of het openbaar vervoer, en ligt op fietsafstand van het centrum van Breda en de wijken Ginneken, Heuvel en Princehage. De wijk Heuvel is volop in beweging. Met de komst van het Dr. Struyckenplein zijn er in de nabijheid voldoende voorzieningen aanwezig. Een omgeving waarin jij je als starter uitstekend thuis voelt!

Ben jij benieuwd wat Incubator Breda jou kan bieden? Neem dan contact op met Mark van de Pol via telefoonnummer 06 34 57 13 74 of stuur een email aan: info@incubatorbreda.nl.

 

Terug naar het nieuwsoverzicht