Er groeit iets moois in de Oranjeboomstraat

Op 19 juni 2013 is Incubator Breda geopend! Incubator Breda is gevestigd in een oud schoolgebouw (De Keysersmolen) op een centrale locatie in Breda.

Incubator Breda is een broedplaats voor startende ondernemers. Naast huisvesting biedt de incubator een totaal pakket aan dienstverlening voor startende ondernemers in de regio.

Incubator Breda biedt je de mogelijkheid om een kantoorruimte te huren met een professionele en inspirerende uitstraling, met volop interactie mogelijkheden tussen de startende ondernemers onderling. En dit tegen aantrekkelijke tarieven en flexibele voorwaarden! De vele faciliteiten en activiteiten die in de Incubator geboden worden zorgen voor een bruisende werkplek voor iedere starter.

Incubator Breda verzorgt brede ondersteuning aan ambitieuze starters. Voor innovatieve startende ondernemers wordt deze dienstverlening geboden door Starterslift. Alle overige startende ondernemers kunnen voor ondersteuning terecht bij Business Coach Breda. Starterslift en Business Coach Breda zijn beiden gevestigd in het pand en organiseren aantrekkelijke evenementen voor hun deelnemers en huurders.

Iedere huisvestingsaanvraag wordt door een speciale toelatingscommissie beoordeeld.

Heb jij interesse in een zakelijke, inspirerende werkplek in een dynamische en open omgeving? Kijk dan voor meer informatie verder rond op deze website of neem contact op met Marco Sprenkels via info@incubatorbreda.nl.