Incubator Breda

Op 19 juni 2013 is Incubator Breda geopend! Incubator Breda is gevestigd in een oud schoolgebouw (De Keysersmolen) op een centrale locatie in Breda.

Incubator Breda is een broedplaats voor startende ondernemers. Naast huisvesting biedt de incubator een totaal pakket aan dienstverlening voor startende ondernemers in de regio.

Kantoorruimte met flexibele voorwaarden
Incubator Breda biedt je de mogelijkheid om een kantoorruimte te huren met een professionele en inspirerende uitstraling, met volop interactie mogelijkheden tussen de startende ondernemers onderling. En dit tegen aantrekkelijke tarieven en flexibele voorwaarden! De vele faciliteiten en activiteiten die in de Incubator geboden worden zorgen voor een bruisende werkplek voor iedere starter.

Brede ondersteuning voor ambitieuze starters
Incubator Breda verzorgt brede ondersteuning aan ambitieuze starters. Voor innovatieve startende ondernemers wordt deze dienstverlening geboden door Starterslift. Alle overige startende ondernemers kunnen voor ondersteuning terecht bij Business Coach Breda. Starterslift en Business Coach Breda zijn beiden gevestigd in het pand en organiseren aantrekkelijke evenementen voor hun deelnemers en huurders.

Reageer snel voor een inspirerende werkplek
Iedere huisvestingsaanvraag wordt door een speciale toelatingscommissie beoordeeld. Leuk om te vermelden is dat op het moment van opening al bijna alle kantoorruimtes zijn verhuurd! Geïnteresseerde starters moeten dus snel zijn….!

Heb jij interesse in een zakelijke, inspirerende werkplek in een dynamische en open omgeving? Kijk dan voor meer informatie verder rond op deze website of neem contact op met Boudie Hoogedeure via telefoonnummer 076 5293765 of stuur een email aan: info@incubatorbreda.nl.